Projektbeskrivning

SOS ALARM

Uppdrag – hitta rätt kompetens

SOS Alarms verksamhet fyller en viktig samhällsfunktion. Dygnet runt larmar de ut hjälpresurser vid olyckor och samhällskriser. Med över 1000 medarbetare på 14 orter i landet har de stort behov av att hitta rätt kompetens.

Berätta om SOS Alarm som arbetsplats

Med en egen sida på NTM:s jobbsajt Jobbplus.se kan SOS Alarm presentera sin verksamhet, vad de jobbar med, hur det är att jobba där och vad de har för vision som företag.

Sidan är aktiv även under perioder då de inte har rekryteringsannonser ute och välkomnar därigenom spontanansökningar. Dessutom profilerar det SOS Alarm som arbetsgivare och de syns i sammanhang där aktiva jobbsökare finns.

Annonser för nya tjänster

När de söker nya tjänster läggs de ut på Jobbplus.se samt på jobbsnurran på Nt.se och Folkbladet.se. En bra lokal räckvidd.

Vilken effekt får kunden?

Christian Larsson,
Platschef SOS Alarm Norrköping

När vi anlitade JobbPlus fick vi ett ökat antal jobbsökningar skickade till oss jämfört med tidigare ansökningsprocesser i egen regi. Upplägget, med en beskrivning av företaget som vi själva kan uppdatera när vi har en aktiv rekrytering, passar oss väldigt bra. Det är också korta beslutsvägar – vill man ha en ändring eller justering så går det jättesnabbt och lätt att få till det. Jag skulle rekommendera JobbPlus!

Hur attraherar ni rätt kompetens?

Att hitta bra kompetens kan kännas som att hitta en nål i en höstack. Därför är vi med dig från start till att du hittat din nya kollega. I vår produktportfölj finner du plattformar med stark lokal och regional räckvidd. Morgontidningar, nyhetswebbar, digitala utomhusskärmar, google, sociala medier – och framförallt vår rekryteringssajt JobbPlus.se. Via JobbPlus kan du som företag få direktkontakt med rekryteringsfirmor, göra CV-sök i jobbplus CV-databas med mera. Låt oss titta på vad ni har för behov och hur du attraherar rätt medarbetare.

INGELSTA SHOPPING

Kampanj

BLOMSTERTORGET

Digital marknadsföring

NORRKÖPINGS NÄRINGSLIVSGALA

Galaevent

ENGSTRÖMS BIL

Native

WOODLAND

Sociala medier

BJÖRDES

Webb, Foto

MOTALA &
VADSTENA

Platsmarknadsföring

THE BOX HOTEL

Filmproduktion