Projektbeskrivning

INGELSTA SHOPPING

Uppdrag – en temadag i hälsans fotspår

Ingelsta Shopping – ett köpcentrum i norra Norrköping – har Öst Media det övergripande ansvaret för när det gäller all kommunikation i såväl digitala som tryckta medier. Under våren 2019 fick vi uppdraget att marknadsföra Ingelsta Shoppings event ”Hälsodagen” – som en del av deras 10-årsjubileum. Detta blev också ett led i utvecklingen av att ta fram ny marknadskommunikation med ett nytt grafiskt formspråk.

Så gjorde vi

Butikerna plockade fram hälsoinriktade produkter som presenterades, tävlingar på sociala medier skapades och ett samarbete med hälsocoach Sanna Dahlberg och löparcoach Oya ”Runzpire” Hanzén inleddes som en del av marknadsföringen. Dessutom fanns Tjalve och Friskis & Svettis representerade. RÅ bjöd på provsmakning av deras funktionsdrycker och en del butiker hade representanter på plats från olika hälsoförknippade företag.

Mediemix

Print
Display
Out of Home
Rörligt material i sociala medier

Vilken effekt får kunden?

Petra Sjöstrand-Kvick
Centrumledare Ingelsta Shopping

Hälsoeventet var lyckat, både sett till besökstrafiken i köpcentrumet och till försäljningen i butikerna som valde att aktivera erbjudanden och happenings för kunderna. Kampanjen blev ännu ett bra exempel på hur vi lyckas få ihop det hela vägen, där marknadsföringen är tydlig och håller vad den lovar in i aktiviteten på plats. Nyckeln – ett starkt engagemang och stor delaktighet hos alla som ingår i teamet. Tillsammans skapar vi ett tydligt budskap och en röd tråd genom alla produkter.

Creative Sales

Creative sales är Öst Medias inhousebyrå. Vårt erfarna team av kunniga kreatörer skapar innehåll som kommunicerar på rätt sätt. I ett kreativt och nära samarbete med dig som kund kan vi lösa allt från grafisk formgivning, copy, webbdesign, sociala medier och native advertising. Hör av dig till oss så berättar vi gärna mer!

KONTAKTA OSS

INGELSTA SHOPPING

Kampanj

BLOMSTERTORGET

Digital marknadsföring

NORRKÖPINGS NÄRINGSLIVSGALA

Galaevent

ENGSTRÖMS BIL

Native

WOODLAND

Sociala medier

BJÖRDES

Webb, Foto

MOTALA &
VADSTENA

Platsmarknadsföring

THE BOX HOTEL

Filmproduktion