Projektbeskrivning

BJÖRDES BILBÄRGNING

Uppdrag – Ny webb som lyfter fram Björdes

Ett nära och roligt samarbete när vi fick uppdraget att ta fram Björdes nya hemsida.
Björdes är en lokal aktör för all fordonsrelaterad hjälp dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Björdes har tidigare gått under Falk och bytte nyligen partner till SOS International. I samband med bytet av partner önskade Björdes att göra ett omtag i verksamheten.

Personligare webbplats med enkla kontaktvägar

Den vanligaste anledningen till att en besökare går in på Björdes hemsida är för att få hjälp med vägassistans eller bilbärgning. Därför behövde Björdes en hemsida där det var lätt att komma i kontakt med dem direkt på hemsidan. Samtidigt skulle hemsidan ha en tydlig företagsprofilering och kännas modern.

Marie Helene Winell
Björdes bilbärgning

Vi är väldigt nöjda med vår hemsida. Det vi är mest nöjda med är att vår hemsida skiljer sig från andra aktörer i vår bransch. Den känns lekfull och modern.

Hemsidan visar tydlig kontaktinformation och uppmanar till kontakt. Hemsidan innehåller information om tjänster och servicen de erbjuder, samt bilder på personal och fordon. Besökaren får snabbt en överskådlig bild av Björdes och ett telefonsamtal bara ett knapptryck bort.

Ett lyft på flera fronter

Arbetet med hemsidan har involverat flera av våra kompetensområden som; webbproduktion, foto och sökordsannonsering (SEA). Hemsidan har gett ett lyft till Björdes visuella identitet. Men arbetet slutar inte där. Tillsammans med Björdes arbetar vi löpande med vidareutveckling och digital marknadsföring.

Till Björdes webb

Är du intresserad av något liknande?

Tillsammans med vår kreativa byrå Fluid kan vi ta fram liknande lösningar som är anpassade för dig och ditt företag. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

INGELSTA SHOPPING

Kampanj

BLOMSTERTORGET

Digital marknadsföring

NORRKÖPINGS NÄRINGSLIVSGALA

Galaevent

ENGSTRÖMS BIL

Native

WOODLAND

Sociala medier

BJÖRDES

Webb, Foto

MOTALA &
VADSTENA

Platsmarknadsföring

THE BOX HOTEL

Filmproduktion