De fångar uppmärksamheten tidigt.

Personer spenderar inte lång tid på att interagera med mobilt innehåll. 47 % av en videos värde levereras under de första tre sekunderna, och därför är det viktigt att fånga tittarens uppmärksamhet direkt och komprimera ditt meddelande till 15 sekunder eller kortare tid. Inled med dina mest fängslande element och integrera varumärkesidentiteten tidigt.

De förmedlar sitt budskap tydligt på direkten.

Eftersom personer bläddrar snabbt mellan innehåll är det bra att du frågar dig själv: Vad är det viktigaste budskapet som ska levereras i den här videon? Om ditt mål är varumärkesmedvetenhet ska du försöka uttrycka ditt meddelande tydligt, snabbt och effektivt.

De är utformade för att visas utan ljud men fungerar även bra med ljudet på.

Din video ska kunna fånga uppmärksamheten och förmedla ditt meddelande utan att behöva använda ljud. Synintryck och rörelse är grunden för flödet, så försök att berätta din historia visuellt eller lägg till bildtexter vid behov. Om personer väljer att titta på videoklipp med ljud på så är det ett utmärkt tillfälle för att överraska dem positivt med ljud.

Vill du ha hjälp med att procudera video?

Tillsammans med vårt systerbolag Teknomedia kan vi skapa video till såväl stora VR360-projekt till enklare snabba klipp för sociala medier. Du får hjälp från idé till slutprodukt och publicering. Hör av dig så berättar vi mer.