Låt oss investera i varandra och tillsammans stärka det lokala

Kommunikationsvägarna har under de senaste åren ökat explosionsartat. De tidigare kommunikationskanalerna; lokaltidningar, radio och TV har nu via sociala medier och Google fått oss som lokal nyhetsaktör att fortsätta vår digitala utveckling. Att förutsättningarna på marknaden förändras är inte något nytt, vi förändrar och utvecklar oss för att möta nya behov och säkerställa att vi kan vara din bästa medierådgivare, oavsett kanal. Vår uppgift är att skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder att marknadsföra sina tjänster eller produkter genom att erbjuda den bästa mediemixen för respektive bolag.

Det som varit på allas läppar dem senaste månaderna är Corona-viruset och det har varit tuffa månader för oss likt de flesta branscher och företag som på kort tid behövt se över sitt arbetssätt, hitta effektiviseringar och utveckla nya lösningar som hjälper oss att arbeta smartare. Det finns gott om goda exempel som växt fram i krisens spår och det är imponerande att se hur förändringsbenägna många företag är. Här har Öst Media fått möjligheten att stötta det lokala med nya digitala lösningar som live-sändningar, webbinarium och distribution. Vi måste alla tillsammans agera för att säkerställa att en framtid där lokal nyhetsbevakning, näringsliv och samhälle står starkt. Därför vill vi uppmuntra alla att lyfta blicken och se det lokala kretsloppet som vi verkar i och att det är när vi investerar i varandra som vi tillsammans kan hitta möjligheterna och fortsätta stärka det lokala.

Vi är stolta över vårt uppdrag som lokal medieaktör och vi är stolta att vi kan erbjuda våra kunder synlighet i ett trovärdigt sammanhang, en trygg och säker annonsmiljö. Vi är en stark kanal för dig att nå ut till din målgrupp samtidigt som du investerar i lokala nyheter för ett bättre samhälle imorgon. Vi uppmanar dig därför att välja svenska medier istället för globala sociala nätverk som inte bidrar till granskning av innehåll eller skatteintäkter som gynnar våra lokala samhällen.

Är du osäker på vilken väg som är rätt för dig framåt. Kontakta oss och låt oss hjälpa dig hitta vägen som ger effekt även i svåra tider.

/Andreas Steen
Försäljningschef, Öst Media
info@ostmedia.se